Hej bästa medlem! Det är tack vare dig vi är en förening med härlig gemenskap och god energi. För dig vill vi vara pålitliga, pålitliga och professionella. Vi tar gärna emot tips och feedback från vad du tycker om föreningen, utbudet och tillgängligheten.

Som medlem på KRAFT TRÄNING ESKILSTUNA får du tillgång till kvalitetssäkrad gruppträning som leds av utbildade instruktörer.

KRAFT TRÄNING erbjuder ett fast veckoschema året runt, vi uppdaterar schemat vid tre tillfällen – vår – sommar och höst. Utöver vårt fasta schema erbjuder vi POP UP pass. Dessa pass är kostnadsfria och dyker ibland upp med kort varsel men annonseras alltid genom alla våra kanaler (instagram, facebook och hemsida). Till höger på din skärm har du direktlänk till vår sida på Facebook och Instagram.

För att se aktuellt träningskort och boka pass behöver du ladda ner appen Wondr. Om du vill förnya ditt träningskort gör du även köpet via appen. Har du frågor mejla info@krafttraning.se eller kom förbi receptionen.

Vi hoppas att du trivs hos oss och vill vara medlem i föreningen över lång tid. Vi är glada att du valt att träna hos oss!